Irritert Tutta kjemper om pall-plass

I mesterturneringen i golf.

Suzann Pettersen kjemper om pallen i mesterturneringen i golf. Etter minus fire slag på tredjerunden ligger hun på delt 4.-plass.

Suzann «Tutta» Pettersen ligger så langt åtte slag under par, men det er et hele åtte slag opp til ledende Paula Creamer fra USA. Fram til annenplassen til Pat Hurst er det derimot bare to slag. Hong Jin-joo holder 3.-plassen ytterligere ett slag bak.

Lørdag hadde den norske golfproffen fem birdier og en bogey på sin runde. Hun fikk imidlertid ikke til puttingen sin.

- Jeg ble litt irritert på grunn av straffeslagene jeg fikk fredag. Jeg var klar for birdier i dag, sa Suzann Pettersen til Golf Channel rett etter ferdigspilt tredjerunde.

- Jeg ga meg selv mange gode sjanser, traff 17 greener, men håper at putteren min blir litt hetere under avslutningen. Da må jeg bare gå lavt for å se om jeg kan klare Paula (Creamer), sa en smilende og fortsatt kampklar Tutta.

(NTB)

UTENFOR PALLEN: Det er åtte slag opp til ledende Paula Creamer for Suzann Pettersen i mesterturneringen i golf. Foto: Chip English/AP
UTENFOR PALLEN: Det er åtte slag opp til ledende Paula Creamer for Suzann Pettersen i mesterturneringen i golf. Foto: Chip English/AP Vis mer