Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Irvine sparket i West Bromwich

Har nå sparket tre trenere på ett år.

SPARKET: Etter flere svake resultater får ikke Alan Irvine fortsette som hovedtrener i West Bromwich, melder Daily Telegraph. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
SPARKET: Etter flere svake resultater får ikke Alan Irvine fortsette som hovedtrener i West Bromwich, melder Daily Telegraph. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD Vis mer

Etter flere svake resultater fikk ikke Alan Irvine fortsette som manager i West Bromwich. Premier League-klubben håper å ha en erstatter klar kommende helg.

WBA bekreftet sparkingen på sitt nettsted natt til tirsdag etter at avisen The Telegraph først hadde meldt at Irvine var ferdig i klubben.

Klubbstyret beskriver avgjørelsen som «beklagelig, men nødvendig». WBA har tapt 10 av 19 kamper denne sesongen og er kun poenget over nedrykksstreken i Premier League.

- Vi ansatte Alan i sommer med overbevisning om at vi hadde fått en av de fremste trenerne i Storbritannia, og ingenting som har skjedd siden har endret vårt syn. Men dessverre har ikke resultatene kommet, og det er dem Alan posisjon blir vurdert ut fra, sa teknisk direktør Terry Burton.

Assistenttrenerne Rob Kelly og Keith Downing får ansvar for laget i kampen mot West Ham 1. nyttårsdag.

- Å sikre en sjette sesong i Premier League er det overordnede målet, og noen ganger må ubehagelige avgjørelser tas for å oppnå det. Til Alan vil vi sende vår takknemlighet for hans innsats og bare gode ønsker for hans framtidige utfordringer, sa Burton.

Irvine var den tredje manageren som fikk sparken i WBA på ett år. Ifølge engelske medier skal Tim Sherwood være favoritt til å overta jobben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media