GRAVID: Isabel Blanco er gravid. Det er grunnen til at 35-åringen ikke har vært i aksjon for Larvik siden nyttår, melder Østlands-Posten.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
GRAVID: Isabel Blanco er gravid. Det er grunnen til at 35-åringen ikke har vært i aksjon for Larvik siden nyttår, melder Østlands-Posten. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Isabel Blanco er gravid

- Jeg er så utrolig dårlig til å lyve, så de siste ukene har vært forferdelige.

Isabel Blanco er gravid. Det er grunnen til at 35-åringen ikke har vært i aksjon for Larvik siden nyttår, melder Østlands-Posten.

- Jeg er så utrolig dårlig til å lyve, så de siste ukene har vært forferdelige. Jeg gleder meg til å si unnskyld til alle jeg ikke har fortalt sannheten, sier håndballveteranen til avisen etter at nyheten slapp ut.

- Det blir helt supert, og jeg gleder meg veldig. Det var jo egentlig på tide. Jeg er snart 36 år og føler at tiden er inne nå.

Timingen er utmerket. Blanco forsvant ut av laget akkurat da Marit Malm Frafjord ble spilleklar.

- Jeg må jo si at jeg har gått og tenkt på å bli gravid en stund, men det var ikke sånn at det var avtalt eller noe. Men det kunne jo ikke bli bedre for klubben, sier hun.

Blanco føler ikke at hun er ferdig som håndballspiller og håper å kunne komme tilbake som Larvik-spiller etter fødselen. Det avhenger av hvordan det går med klubbens økonomiske problemer. Kontrakten hennes går ut ved sesongslutt.

- Det er Larvik eller ingenting for min del. Jeg starter ikke på nytt noe annet sted, sier hun.

(NTB)