FØLTE SEG MOBBET: Isabell Herlovsen forlot banen gråtende etter å ha fått nok av Stabæk-fansen. Foto: Digitalsport
FØLTE SEG MOBBET: Isabell Herlovsen forlot banen gråtende etter å ha fått nok av Stabæk-fansen. Foto: DigitalsportVis mer

Isabell Herlovsen forlot banen gråtende

Følte seg mobbet av Stabæk-fans.

(Dagbladet): Under en treningskamp mellom Avaldsnes og Lillestrøm på La Manga i kveld forlot landslagsspiller Isabell Herlovsen banen gråtendene.

Grunnen skal være at hun følte seg så mobbet av Stabæk-fansen som hadde blitt igjen etter sin egen kamp mot Kolbotn.

- Det virket som de kun var der for å slenge dritt til meg. Man skal selvfølgelig tåle noe som fotballspiller, men dette var langt over grensen. Jeg følte meg mobbet. Jeg er bare glad for at jeg holdt meg i skinnet og ikke gjorde noe dumt, som forrige gang, sier Herlovsen til Romerikes Blad.

- Ble bare verre Tilropene skal ha tatt seg opp etter pause - og førte til at hun ikke orket mer.

- Det var noe hele tiden. Jeg prøvde å få de til å roe seg, men det ble bare verre. Jeg skulle egentlig byttes ut, men følte jeg bare måtte gå av tidligere. Det er sikkert dumt å vise at slikt går inn på meg, men jeg verken gadd eller orket å høre på dette noe mer, sier hun til Romerikets Blad.

LSKs landslagsspiss har hatt et turbulent forhold til supporterne til romerikingenes argeste rivaler. I cupsemifinalen i fjor fikk hun nok og viste de fingeren. For det ble hun bøtelagt med 2 500 kroner av Norges Fotballforbund.

Trener Monica Knudsen forteller til Romerikets Blad at hun ikke fikk med seg hva som ble sagt fordi hun sto på andre siden av banen, og at det blåste. Hun ble overrasket da LSK-spissen plutselig forlot banen.

- Jeg så bare at hun gikk av. Vi hadde ingen innbytter klar. Jeg synes det er veldig spesiell oppførsel å bli igjen etter dere egen kamp og mobbe en spiller på et annet lag. Hvis Stabæk synes det er greit at deres supportere oppfører seg slik, får det være deres sak i så fall, sier Knudsen til rb.no.

Romerikes Blad skriver at keepertrener og tidligere Stabæk-spiller Jon Knudsen tok turen over til sine tidligere supportere. Der ble han fortalt at det hele var ment humoristisk.

- Slik ble det ikke oppfattet. Ingen god reklame for Stabæk, det kan jeg i alle fall si.

Supporterklubben beklager ikke Leder Gjermund Skaar i Stabæk Support vil ikke beklage hendelsen, og sier at de har en annen versjon av det som skjedde.

Skaar, som ikke befinner seg på La Manga, ønsker ikke å uttale seg til Dagbladet utover å bekrefte at han står ved uttalelsene han har gitt til Romerikes blad. Til lokalavisa sier han at de mener supporterklubben bare kom med ett rop.

- Det jeg har fått høre fra våre supportere som er der nede er at ett rop ble sendt mot Herlovsen og det var «den ballen rekker du ikke». Hun svarte med med en sarkastisk melding mot våre supportere. Og så gikk hun i garderoben et par minutter senere. Det er versjonen jeg har fått, sier Skaar.

Han sier videre at supporterklubben liker å si i fra om det som skjer på banen, men at de ikke støtter mobbing fra tribunen.

Til Dagbladet sier Skaar at han ikke vil uttale seg ytterligere fordi han ikke vil blåse opp saken.

- Det kan hende vi må følge opp denne saken i etterkant, men sånn som det ser ut nå er dette alt jeg kan si, sier Skaar.

Dagbladet har forsøkt å få tak i LSK-trener Monica Knudsen, sportssjef i Lillestrøm Hege Riise, Isabell Herlovsen og daglig leder Nina Kristengård onsdag kveld uten hell.