Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Isabelle Pedersen klar for Diamond League i Doha

Isabelle Pedersen har fått plass i Diamond League-stevnet i Doha i begynnelsen av mai. Hovedmålet i tiden som kommer er Bislett Games.

TIL DIAMOND LEAGUE: Isabelle Pedersen (til høyre) har fått plass i stevnet i Doha. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
TIL DIAMOND LEAGUE: Isabelle Pedersen (til høyre) har fått plass i stevnet i Doha. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

Diamond League-stevnet i Qatars hovedstad Doha går av stabelen 4. mai. Pedersens agent Mario Bassani bekrefter overfor friidrett.no at den norske hekkedronningen stiller der.

– Når det gjelder det påfølgende Diamond League-stevnet i Shanghai 12. mai venter vi på en avklaring, sier Bassani videre.

– Ut over dette, er det klart at hun løper i Manchester 18. mai og i Hengelo 3. juni før Oslo Bislett Games 7. juni og Stockholm 10. juni, sier han videre.

Dermed er konkurranseplanene fram til Oslo Bislett Games 7. juni spikret for bergensjenta.

Den norske friidrettsprofilen har allerede startet utendørssesongen. Tidligere denne måneden løp hun inn til andreplassen på korthekken på tiden 12.86 under et stevne i USA. Tiden ble riktignok ikke godkjent som følge av for sterk medvind.

Sesongens store mål er EM i Berlin i august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media