Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Isabelle Pedersen perset i USA - til tross for knalltøff treningsperiode

Isabelle Pedersen var bare ett hundredel unna egen personlige rekord på spesialdistansen 100 meter hekk i USA lørdag, og på 200 meter perset hun.

REKORD: Her er Isabelle Pedersen i aksjon under OL i Rio i fjor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix.
REKORD: Her er Isabelle Pedersen i aksjon under OL i Rio i fjor. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix. Vis mer

Isabelle Pedersen var med i stevnet War Eagle Invitational i Auburn i Alabama, og der ble det først 12,93 i forsøket.

I finalen endte hun med 12,87, og det var bare ett hundredel unna personlig rekord. Det var 13 hundredeler ned til Christina Vukicevics norske rekord på 12,74.

Sist helg løp Pedersen hekkedistansen på 12,89.

I Auburn stilte også Pedersen opp på 200 meter, og der ble det personlig rekord med 23,79. Hennes tidligere bestenotering på distansen lød på 23,87.

Det sier litt om Pedersen at alle disse solide resultatene kommer i en tøff treningsperiode. Det blir spennende å se hva hun får til når sesongen kommer i gang for alvor.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling