NY PERS: Isabelle Pedersen vant 100 meter hekk på ny personlig rekord 12,83 i franske Montreuil torsdag. Hun forbedret persen med tre hundredels sekund.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto:John T.Pedersen / Dagbladet</span>
NY PERS: Isabelle Pedersen vant 100 meter hekk på ny personlig rekord 12,83 i franske Montreuil torsdag. Hun forbedret persen med tre hundredels sekund. Foto:John T.Pedersen / DagbladetVis mer

Friidrett:

Isabelle Pedersen perset på 100 m hekk

12,83.

Isabelle Pedersen vant 100 meter hekk på ny personlig rekord 12,83 i franske Montreuil torsdag. Hun forbedret persen med tre hundredels sekund.

– Jeg er glad for ny personlig rekord, men traff ikke godt nok på slutten av løpet. Jeg føler at jeg har bedre tider inne og satser alt på at det kommer på Bislett, sa Pedersen i en pressemelding fra Norges Friidrettsforbund.

Hedde Hynne håpet å klare VM-kravet 2.01 på 800 meter i samme stevne, men det ble sjetteplass på 2.03,73 i det både hun og trener Erik Sakshaug karakteriserte som et roteløp. Britiske Shelayna Oskan Clarke vant på 2.00,73.

– Det ble et dårlig taktisk løp for min del, sa Hynne til friidrett.no.

– Jeg kom i en vanskelig posisjon fra start av. Det gikk litt sakte. Flere ganger forsøkte jeg å komme meg ut, men jeg var stengt inne. Da jeg omsider kom meg fri, var toget gått.

(NTB)