Isaksen gleder seg til kamp og innrømmer favorittstempelet

Men de siste møtene med Danmark har vært tøffe.

SPENT: Ingvild Isaksen ble matchvinner mot Tyskland. Nå er kun Danmark i veien for en reprise i finalen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SPENT: Ingvild Isaksen ble matchvinner mot Tyskland. Nå er kun Danmark i veien for en reprise i finalen. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Følg Norge-Danmark i vårt Fotballstudio fra 20.30!

NORRKÖPING (Dagbladet): I går ble det klart at dersom Norge i kveld skulle ta seg forbi Danmark, vil Tyskland være laget som venter i finalen.

Norge slo tyskerne så sent som i gruppespillet, og Ingvild Isaksen scoret kampens eneste mål. Hun tror selv det blir en vanskelig kamp mot de danske jentene.

- Jeg er veldig spent, og jeg tror det blir en veldig tøff kamp. Danmark er veldig ballbesittende, så det blir nok mye løping. Jeg gleder meg og er veldig nervøs om hverandre, men det er sånn det skal være foran en stor kamp, sier hun til Dagbladet.

Som mot Spania Isaksen tror at kampbildet fort kan komme til å minne litt om kvartfinalen der motstanderen trillet ball, og Norge jobbet for å bryte og kjøre overganger.

- Det blir nok litt det samme som mot Spania hvor vi ikke kommer til å ha ballen så mye. Vi må ha den samme innstillingen som vi hadde mot dem, sier hun.

De fleste mediene har gitt Norge favorittstempelet foran kveldens kamp. Isaksen kan til nød si seg enig i det, men er overbevist om at det kommer til å bli jevnt.

- Vi er favoritter utfra resultatene, men de siste møtene med Danmark har vært tøffe. Vi spilte uavgjort mot dem i Algarve så sent som i vår, og da ble vi overkjørt i første omgang. Favorittstempelet er ikke noe vi tenker veldig på. Nå gleder vi oss bare til kamp, avslutter hun.

Avspark mellom Norge og Danmark er klokken 20.30.