Isco sørget for Reals tredje strake seier

Og Ronaldo scoret sitt første ligamål.

* Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1

Real Madrid fortsetter sin perfekte sesongstart. Søndag ble Athletic Bilbao slått 3-1 og påført sesongens første poengtap.

Unggutten Isco sto fram som den store spilleren da hjemmelaget tok sin tredje strake seier. 21-åringen ble hentet fra Málaga i sommer og har allerede spilt seg inn i Real-tilhengernes hjerter. Søndag scoret han mål nummer to og tre.

Isco scoret ledermålet i det 26. minutt på framspill fra Karim Benzema. Kampen var langt på vei avgjort til pause, etter at Cristiano Ronaldo på overtid i omgangen scoret sitt første mål for sesongen. Han nikket inn et frispark fra Angel di Maria.

Isco økte ledelsen i det 72. minutt med en presis avslutning, igjen etter forarbeid av Benzema. Athletic kom til hovedstaden med to seirer bak seg, men fikk ikke mer å juble for enn Ibai Gómez' trøstemål.

Real Madrid har sikret seg full poengpott i de tre første serierundene selv om lagets prestasjoner hele tiden har vært overskygget av ryktene om rekordkjøpet av Gareth Bale fra Tottenham.

Det ventes at overgangen vil bli offentliggjort mandag, den siste dagen før overgangsvinduet lukkes.

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti lot Mesut Özil slite benken søndag, mens Isco herjet i playmakerrollen.

Med ni poeng er Real Madrid oppe i ryggen på det nyopprykkede overraskelseslaget Villarreal. Også Barcelona og Atlético Madrid kan i løpet av søndagen komme opp i ni poeng.

(NTB)