Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Isfront mellom Cole og Sheringham

Andy Cole og Teddy Sheringham har spilt fem kamper sammen fra start og scoret ti mål denne sesongen. United-ledelsen trodde spissduoen hadde begravet stridsøksen. Det har de ikke. - Vi snakker ikke sammen, avslører Andy Cole.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har lenge vært kjent at de to stjernespissene har et anstrengt forhold utenfor banen. De fleste trodde situasjonen hadde endret seg etter duoens glimrende sesongstart. Assistent-trener Steve McClaren har uttalt at han trodde Cole og Sheringham hadde lagt stridighetene bak seg. Nå slår Andy Cole tilbake.

- Vi snakker ikke sammen, men jeg vil understreke at når vi er på banen spiller vi for klubben, sier Cole til Sky Sports.

Uenighetene mellom de to United-heltene er kun et tema utenfor banen.

- Uansett hvilke uenigheter man har, kan man ikke konsentrere seg om det når man løper ut på banen for Manchester United. Det dreier seg om fotball, ikke om meg og Teddy, men om Manchester United. Han har vært her en del år, og jeg spilte med han da han kom til klubben, jeg kjenner ham og han kjenner meg.