Isfront mellom supertalentene: - Ingen interesse av å bli bestevenner med henne

En svært selvsikker Kristine Stavås Skistad mener hun må vinne verdenscuprenn til vinteren, og forteller om forholdet til Frida Karlsson.

REKRUTT: Kristine Stavås Skistad ble tatt ut som en av utøverne på Morgendagens Helter rekrutt- og juniorlandslag for sesongen 2019/2020.
Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix
REKRUTT: Kristine Stavås Skistad ble tatt ut som en av utøverne på Morgendagens Helter rekrutt- og juniorlandslag for sesongen 2019/2020. Foto: Ryan Kelly / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): En selvsikker Kristine Stavås Skistad ble fredag tatt ut som en av seks kvinner på rekruttlandslaget til Norge. For selv om hun selv hadde trodd at vinterens prestasjoner skulle være nok til en plass på elitelaget, sier hun seg fornøyd med slik opplegget har blitt lagt til for henne.

- Jeg ble litt overrasket med en gang, men så har jeg innsett at det er det lureste, så jeg er fornøyd med det.

Skistad er ærlig på at hun ble skuffet over å bli vraket fra det tolv kvinner sterke elitelaget, men siden hun fikk beskjeden har hun nå fått vendt seg til tanken om en sesong hvor hun vil hospitere en del med de beste samtidig som hun selv får velge ut hva som passer best.

- De har lagt et bra opplegg for meg, jeg ser at jeg kan være med begge steder og styre litt selv på hva som passer og ikke. Det liker jeg veldig bra, så nå i ettertid ser jeg det var fornuftig.

Skal vinne verdenscuprenn

Etter å ha gått inn til en andreplass i sesongåpningen på Beitostølen hadde Skistad tidlig etablert seg som en av verdens beste sprintere også på seniornivå i sesongen som gikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer