Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockeyforbundet avviser voldgiftsforslag fra Lørenskog

Anser seg ferdig med saken.

 AVVIST:  Lørenskogs voldgiftforslag er avist av ishockeyforbundet. Mandag tapte de hjemme for serietoer Stavanger. Her er det Tommy Kristiansen (nummer 91) som scorer for gjestene.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
AVVIST: Lørenskogs voldgiftforslag er avist av ishockeyforbundet. Mandag tapte de hjemme for serietoer Stavanger. Her er det Tommy Kristiansen (nummer 91) som scorer for gjestene. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Norges Ishockeyforbund (NIHF) har avvist et forslag fra Lørenskog om voldgift i forbindelse med poengstraffen klubben fikk før sesongstart.

NIHFs domsutvalg ila Lørenskog 20 minuspoeng fordi klubben overskred fristen for å søke lisens med over tre måneder. Det er ikke første gang Lørenskog ikke har overholdt denne tidsfristen.

Ankesaken er har vært gjennom NIHFs organer, hvor Lørenskog ikke har fått medhold. Derfor anser NIHF seg nå ferdig med saken.

«NIHF anser klagebehandlingen av saken som avsluttet i og med avgjørelsen i NIHFs appellutvalg. Av hensyn til idrettens selvdømmes integritet, anser NIHF at det vil være kontraproduktivt å åpne for ytterligere etterprøving av endelige vedtak gjort av de lovlig valgte organer i idretten med mindre det er grunn til å anta at avgjørelsen lider av alvorlige mangler. Dette kan ikke ses å være tilfelle i denne saken. NIHFs avviser Lørenskogs forslag om voldgift», heter det i et styrevedtak.

Lørenskog er informert om dette i et brev fra NIHFs advokat.

- Styret i Lørenskog har nettopp blitt gjort kjent med vedtaket fra forbundsstyret og skal konsultere sitt fagpersonell før styret avgjør hva de gjør videre med saken. Jeg regner med at styret tar en avgjørelse før julen ringes inn, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen til Dagbladet.

(NTB)