Ishockeylandslaget scoret tosifret mot Tyskland: - All grunn til å være stolt av det

Det norske landslaget i ishockey scoret også lørdag bra med mål i 5-2-seieren over Tyskland i Lillehammer.

SLO TYSKLAND: Det norske landslaget i ishockey slo Tyskland og scoret tosifret over to kamper. Det har de all grunn til å være stolte av, sier landslagssjef Petter Thoresen. Her jubler Aleksander Reichenberg sammen med Patrick Thoresen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
SLO TYSKLAND: Det norske landslaget i ishockey slo Tyskland og scoret tosifret over to kamper. Det har de all grunn til å være stolte av, sier landslagssjef Petter Thoresen. Her jubler Aleksander Reichenberg sammen med Patrick Thoresen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Thoresens mannskap har dermed scoret tosifret mot tyskerne over to treningskamper. Torsdag vant Norge 5-1.

– Det er veldig bra å score ti mål mot en så sterk nasjon som Tyskland. Det er noe man har all grunn til å være stolt av. I perioder var vi rufsete i dag, men holder roen og klarer å komme tilbake i tredje periode ved å score et par mål. Det er stor arbeidsmoral og disiplinert stort sett hele tiden, sa Thoresen til TV 2.

De første 20 minuttene var målløse, men Norge fikk en pangstart på midtperioden. Etter bare 31 sekunder lå pucken i nettet da Alexander Reichenberg scoret på en puck fra Ken André Olimb. Ikke lenge etterpå doblet Jørgen Karterud til 2-0.

Landslagssjefen så sin sønn Patrick Thoresen gjøre Norges tredje fulltreffer etter 28.42.

Tyskland reduserte to ganger mot slutten av perioden etter scoringer fra Matthias Plachta og David Wolf.

Ken André Olimb tegnet seg på scoringslista med litt under ti minutter igjen å spille. Mathias Trettenes la på til 5-2 halvannet minutt før slutt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer