Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockeyspiller siktet etter voldsomt angrep

Dansk politi sikter ishockeyspilleren Kristian Jensen for vold etter hans voldsomme oppførsel i en ligakamp fredag.

SIKTET: Kristian Jensen (nr. 10), her under en landskamp for Danmark, er siktet for vold på banen. Foto: NTB Scanpix
SIKTET: Kristian Jensen (nr. 10), her under en landskamp for Danmark, er siktet for vold på banen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frederikshavn White Hawks-spilleren Jensen havnet i slåsskamp med Lucas Bjerre Rasmussen fra Odense Bulldogs. Etter at Rasmussen gikk i bakken og mistet hjelmen, slo Jensen til ham i ansiktet slik at han ble slått bevisstløs.

Jensen er ilagt utestengelse til 1. desember av disiplinærutvalget i Danmarks ishockeyforbund. Nå tar også politiet affære i saken.

- Vi har i dag meddelt den 23 år gamle ishockeyspilleren fra Frederikshavn at han siktes i saken, og at han skal avhøres om det som skjedde. Det er normal prosedyre i en sak som denne, sier Peter Skovbak, som er ansvarlig for politiets etterforskning av saken.

Lucas Bjerre Rasmussen måtte overnatte på sykehuset etter fredagens kamp. Han pådro seg hjernerystelse og et brudd i ansiktet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling