Iskald Lampard måtte ta tre straffespark mot gamleklubben

- Dette trengte jeg ikke i det hele tatt.

IKKE DEN, IKKE DEN, MEN DEN, JA! Frank Lampard måtte ta tre straffer før dommer Mike Dean var fornøyd. Han var sikkerheten selv samtlige ganger, og dermed berget han poeng for Chelsea. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix
IKKE DEN, IKKE DEN, MEN DEN, JA! Frank Lampard måtte ta tre straffer før dommer Mike Dean var fornøyd. Han var sikkerheten selv samtlige ganger, og dermed berget han poeng for Chelsea. Foto: Tom Hevezi, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): West Ham - Chelsea 1-1.

At Mike Dean dømmer straffespark, er ingen sjeldenhet i Premier League. Han er heller ikke fremmed for å stole pål assistentdommerene sine dersom de har en annen oppfatning enn ham selv.

Da Portsmouth fikk straffespark mot Manchester United for en godt kamuflert trøyeholding fra Nemanja Vidic, var det et stjerneeksempel på godt dommersamarbeid.

Da Matthew Upson taklet på ball, men tok med seg Daniel Sturridge i samme bevegelse, burde imidlertid Dean ha stolt på sin egen magefølelse.

Dommeren gjorde nemlige ingen utfall da Chelsea-spissen gikk i bakken. Det gjorde derimot assistenten som vinket ivrig med flagget på sidelinja.Straffespark ble det, men det var av den ytterste tvilsomme sorten, selv om det aldri er lurt å takle en motspiller på vei bort fra mål.

- Jeg synes ikke det skulle vært straffe. Det var strengt. Men linjemannen syntes det var det. Sånn kan det gå, sier West Hams Scott Parker til Sky Sports ifølge SportingLife.

Manager Gianfranco Zola er enig med Parker.

- Dommeren oppfattet hendelsen rett i første omgang, for han dømte ingenting, og han var veldig tett på situasjonen. Så jeg er skuffet over at han stolte på linjedommerens vurdering, sier italieneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer