Eliteserien runde 19:

Iskald Lehne Olsen fikset seier mot Haugesund

Lillestrøm vant 2-0 over Haugesund på bortebane i Eliteserien søndag.

MÅL: Lillestrøms Thomas Lehne Olsen (t.h) scorer 1–0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Lillestrøm på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
MÅL: Lillestrøms Thomas Lehne Olsen (t.h) scorer 1–0 målet i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Lillestrøm på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LSKs Thomas Lehne Olsen scoret to ganger på bortebane mot Haugesund forrige sesong. Søndag scoret han igjen og bidro sterkt til 2-0-seier for kanarifuglene.

LSK-spissens sjuende ligascoring for sesongen, i kombinasjon med den målgivende pasningen til 2-0, sendte kanarifuglene fra Åråsen opp på niendeplass på tabellen. Avstanden til bunnstriden begynner dermed å bli komfortabel for mannskapet til Jörgen Lennartsson.

Haugesund ligger på plassen bak LSK og har heller ikke umiddelbare utsikter til at nedrykksspøkelset kommer til å ta bolig i klubblokalene i ukene og månedene som kommer.

Frisk start

LSK så friskest ut de første 45 minuttene av søndagens kamp, men mål ble det ikke i noen ende av banen. Nærmest var gjestenes spissduo Lehne Olsen og Arnór Smárason med hver sin brukbare mulighet.

I annen omgang skulle så scoringen komme. 64 minutter var spilt da Sheriff Sinyan sendte Lehne Olsen alene gjennom Haugesund-forsvaret. Avslutningen som fulgte var iskald.

Med til historien hører det at Haugesund-midtstopper Benjamin Tiedemann Hansen burde ha ryddet unna gjennomspillet fra Sinyan, men bommet på ballen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer