Island prioriterer U-laget

Stiller med svekket A-landslag mot Portugal.

FLYTTES NED PÅ U-LANDSLAGET: Viking-spiller Birkir Bjarnason (th) er en av sju spillere som flyttes fra det islandske A-landslaget og ned på U21-landslaget, som skal ut i playoff mot Skottland til EM i Danmark neste år. Her i duell med Norges Henning Hauger tidligere i høst.Foto: Erlend Aas / Scanpix
FLYTTES NED PÅ U-LANDSLAGET: Viking-spiller Birkir Bjarnason (th) er en av sju spillere som flyttes fra det islandske A-landslaget og ned på U21-landslaget, som skal ut i playoff mot Skottland til EM i Danmark neste år. Her i duell med Norges Henning Hauger tidligere i høst.Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

|||Island ser ut til å spare gode spillere i EM-kvalkampen mot Portugal. De skal i stedet spille U21-kamp.

Det er TV 2 som melder dette. Med omspillskamper  mot Skottland til neste års EM-sluttspill for U21-landslag har Det islandske fotballforbundet valgt å prioritere ned A-lagets kamp mot Portugal.

- Jeg kan bekrefte at styret besluttet å la U21-landslaget velge fritt blant de spillerne som var tilgjengelige for spill mot Skottland, sier pressesjef Ómar Smárason til TV 2 Sporten.

Hele sju spillere flyttes ned fra A-troppen. Blant de sju er Viking-spiller Birkir Bjarnason.

- Jeg har egentlig ikke fått med meg så mye, men har skjønt at det var litt uenighet. Vi har en unik sjanse med U21-laget, sier Bjarnason til TV 2 Sporten. 

(NTB)