Island var tre minutter unna ny bragd. Ble felt av selvmål

Nær seier mot Ungarn i EM.

SELVMÅL: Birkir Sævarsson sklir ballen inn i eget mål i kamp mot Ungarn. Foto:  REUTERS/Jean-Paul Pelissier
Livepic
SELVMÅL: Birkir Sævarsson sklir ballen inn i eget mål i kamp mot Ungarn. Foto:  REUTERS/Jean-Paul Pelissier Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Island - Ungarn 1-1 (1-0)

(Dagbladet): De kjemper som løver og ledet til det var spilt i 87 minutter. Island så lenge ut til å gå mot en sterkt 1-0-seier, men rett før slutt rullet Ungarn opp et angrep og Birkir Sævarsson var uheldig og satte ballen i eget nett til 1-1.

- Jeg tar med meg at vi er ubeseiret og at vi har sjansen til å gå videre. Vi spilte ikke bra i dag. Vi mistet hodet da vi ledet, sier landslagssjef Lars Lagerbäck ifølge SVT.

Gylfi Sigurdsson så ut til å bli Island-helt med sin straffescoring etter 39 minutter, men det holdt ikke for de helblå.

Dermed står Island med to poeng etter to kamper. Ungarn har fire poeng og er - mest sannsynlig - klare for åttedelsfinale i EM.

Før kampen var det bråk på tribunen der ungarske fans havnet i slagsmål med funksjonærer på tribunen. Også underveis i kampen kunne tv-seere høre smell fra tribunen - spesielt etter 1-1-utlikningen klarte ikke Ungarn-fansen å holde seg i skinnet.

Island gode

Det var en ganske rolig åpning på Stade Vélodrome i Marseille.

Etter 30 minutter kom Island til den foreløpig største sjansen ved Jóhann Guðmundsson. Det var Birkir Bjarnason som sto for forarbeidet, og en råsterk Guðmundsson fikk avsluttet i god posisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer