Islands analysesjef spionerte på Norges stengte trening

- Er det stengt, så er det stengt, sier Drillo.

SPIONUR? Den tidligere Lillestrøm-spilleren Runar Kristinsson er analysesjef for Islands landslag. I dag fikk han med seg også den stengte delen av Norges trening. Det er ikke spesielt populært hos den norske lagledelsen.  Foto: Georgios Kefalas, AP/Scanpix
SPIONUR? Den tidligere Lillestrøm-spilleren Runar Kristinsson er analysesjef for Islands landslag. I dag fikk han med seg også den stengte delen av Norges trening. Det er ikke spesielt populært hos den norske lagledelsen. Foto: Georgios Kefalas, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Den tidligere LSK-spilleren Runar Kristinsson, som nå er analysesjef for det islandske landslaget, snek seg til å se den stengte norske treningen i Reykjavik i dag.

- Jeg fikk sett laget, gliser Kristinsson til TV 2 Sporten.

Treningen ble stengt for pressen etter 20 minutter i dag, slik det har blitt normalt for det norske laget å gjøre dagen før kamp de siste årene.

Drillo ville heller ikke røpe startoppstillingen sin i kveld.

- Spillerne har heller ikke fått laget. Alle andre nasjoner venter med å gi ut laget, det er ikke noen vits i at vi skal gjøre det. Island ville sikkert satt pris på å få laget, sa den norske landslagssjefen.

- Stengt er stengt Nå har de altså laget, i den grad det ble avslørt på dagens formasjonstrening. For Drillos uttalelse om at spillerne ikke har fått laget, kom noen timer etter den islandske spioneringen.

Men det norske støtteapparatet likte uansett dårlig at islendingene snek seg til å følge den hemmelige treningen dagen før den viktige åpningskampen i EM-kvalifiseringen.

- Er det stengt trening, så er det stengt trening, sier Drillo til TV 2.

- I så fall er det et kraftig brudd på reglene for slike ting, så jeg håper det ikke er riktig det du sier, sier assistenttrener Ola By Rise.

- Vanligvis er det en «gentlemans agreement» på at slikt ikke skal skje, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb.

- Hevn i morgen Nå spørs det vel om Drillo kommer til å overraske islendingene så mye med laguttak eller formasjon og spillestil uansett om de så dagens trening eller ei.

Landslagskaptein Brede Hangeland er enig med lagledelsen i at det var dumt av Island, men tar det med et glimt i øyet.

- Det er for dårlig. Men vi får ta hevn i morgen, sier midtstopperen.

Norge spiller borte mot Island på Laugardalsvöllur i Reykjavik i morgen klokka 21.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer