OMSTRIDT: Flere har ting å si i forbindelse med den nå omstridte overgangen til Veigar Pall Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
OMSTRIDT: Flere har ting å si i forbindelse med den nå omstridte overgangen til Veigar Pall Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Islandsk klubb vil også ha Gunnarsson-penger

Stjarnan og KR har krav på deler av overgangssummen.

Følg Vålerenga - Viking i fotballstudio kl. 19!

De islandske klubbene Stjarnan og KR har også krav på deler av overgangssummen som sendte Veigar Páll Gunnarsson til Vålerenga, ifølge NRK.

Gunnarsson spilte for Stjarnan i perioden 1996- 2000 og for KR fra 2002 til 2003. Stjarnan hevder de har krav på 3,75 prosent av summen som ble betalt til Stabæk. Klubbpresident Almar Gudmundsson ser svært alvorlig på saken og bekrefter at Stjarnan har sendt en klage til NFF.

- Denne saken er av stor interesse for Stjarnan og KR. Det er også viktig for islandsk fotball at vi får betalt for våre gode spillere, sier Gudmundsson til Vísir.

Gunnarssons overgang har vært mye omtalt etter at TV 2 onsdag hevdet at spilleren ble solgt for kun én million kroner. Dette skal ifølge samme kanal ha skjedd på tross av at Stabæk fikk et bud på fem millioner fra Rosenborg. Bærumsklubben avviste fredag ettermiddag at de hadde mottatt et så høyt bud.

En kjøpsopsjon på 16-årige Stengel på fire millioner var ifølge TV 2 også en del av avtalen. Stabæk bekreftet fredag at dette var en del av avtalen.

(NTB)