Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Islendingen hadde rundt 30 000 følgere på Instagram. Så ble han byttet inn mot Argentina ...

Kvinner fra Sør-Amerika får ikke nok av Islands Rúrik Gíslason (30).

POPULÆR: Rurik Gislasons Instagram-konto fikk seg en boost etter Argentina-kampen. Foto: NTB Scanpix / Reuters
POPULÆR: Rurik Gislasons Instagram-konto fikk seg en boost etter Argentina-kampen. Foto: NTB Scanpix / Reuters Vis mer

MOSKVA (Dagbladet): Island-eventyret fortsatte etter 1-1 mot Argentina i helga. Men det som kanskje ikke så mange fikk med seg, var at det var en islandsk spiller som gjorde litt mer inntrykk enn de øvrige.

Island har Premier League-spillere som Gylfi Sigurdsson, Johan Berg Gudmundsson og nå også Aron Gunnarsson i troppen, mens Rúrik Gíslason har en litt mer anonym tilværelse i 2. Bundesliga og klubben SV Sandhausen.

Likevel har 30-åringen skapt en storm etter at han kom innpå den siste halvtimen mot Argentina. For Instagram-kontoen hans har gått fra å ha i overkant av 30 000 følgere før kampen, til å ha godt over 330 000 følgere to dager etterpå.

Årsaken? Søramerikanske kvinner.

Photo by @gassiolafsson for an advertisement.

Et innlegg delt av Rurik Gislason (@rurikgislason)

Very, very exciting times ahead! ⚽️🇮🇸

Et innlegg delt av Rurik Gislason (@rurikgislason)

«Sexyrurik»

Gislasons lagkamerat Kári Árnason skal nok ha sin del av æren for at trenden startet, ved å bruke emneknaggen «sexyrurik» på et bilde av hele det islandske laget før avreise til Russland:

Men det tok virkelig av etter byttet mot Argentina. Og dersom du tar en titt på det siste bildet Gislason la ut for seks dager siden, er det nesten utelukkende spansktalende kvinner som legger igjen kommentarer.

Den brasilianske skuespilleren Gabriela Lopes skal ifølge RT ha skrevet følgende til sine to millioner følgere i sosiale medier:

«Hvordan er det mulig å være så kjekk?»

Den argentinske skuespillerinnen Gimena Accardi skal ha informert om at 40 000 av hennes fans hadde fulgt Gislason i løpet av 30 minutter. Hun har 2,3 millioner følgere på Instagram.

HYLLER RONALDO: Portugal og Cristiano Ronaldo berget til slutt 3-3 mot Spania i fotball-VM. Real Madrid-spissen startet dagen med dommen i skattesaken, der han ble dømt for å ha unndratt nærmere 200 millioner kroner i skatt. Men Ronaldo svarte med hattrick mot nettopp landet der han ble dømt. Ekspertene Petter Veland fra Viasat og Frode da Costa L... Vis mer

Kjekk mann

Det er ikke noe tvil om at Gislasons barske og nordiske utseende scorer høyt, og nå får han nok mer oppmerksomhet fra det motsatte kjønn enn hva han kunne forestilt seg.

Alle som ønsker å få en bit av 30-åringen får en ny sjanse når Island møter Nigeria førstkommende fredag. Det spørs om nigerianske kvinner er like interessert i ham.

Et argentinsk reisebyrå reklamerer for Island-reiser med dette bildet på Twitter:

Det er også verdt å nevne at hele Island består av rundt 350 000 mennesker. Snart har Gislason flere følgere enn dette på Instagram.

Det tok rundt 15 minutter å skrive denne artikkelen. På den tiden har Instagram-kontoen hans økt med tre tusen følgere.

Hvor skal det ende?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media