Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL

Isproblemer utsatte kamp i NHL

- Jeg har sett kamper bli utsatt på grunn av stormer og dårlig vær, men dette er første gang jeg har sett en kamp bli utsatt på grunn av en ødelagt del i en ismaskin.

BOMTUR: Red Wings-fansen måtte konstatere at kampen mot Carolina Hurricanes ble utsatt i går.  Foto: AP /Karl B DeBlaker/ NTB Scanpix
BOMTUR: Red Wings-fansen måtte konstatere at kampen mot Carolina Hurricanes ble utsatt i går.  Foto: AP /Karl B DeBlaker/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nattens NHL-oppgjør mellom Carolina Hurricanes og Detroit Red Wings måtte utsettes på grunn av et problem med maskinen som holder isen kald.

Den tekniske feilen ble oppdaget av arrangøren om lag en time før kampstart da temperaturen på isen steg til minus en grad. Vanlig temperatur under en NHL-kamp er minus sju.

- En del ble ødelagt og maskinen begynte å spytte ut freon, sa Carolinas Don Waddell.

- Når du først slår av systemet, må du fikse delen som ble ødelagt og blande inn gasser med freonen. Vi kunne ikke starte den igjen før det var fullt med gass. Det var litt mer komplisert enn vi har vært borti før, fortsatte han.

Til slutt måtte arrangøren gi opp og utsette kampen.

- Jeg har sett kamper bli utsatt på grunn av stormer og dårlig vær, men dette er første gang jeg har sett en kamp bli utsatt på grunn av en ødelagt del i en ismaskin, sa Hurricanes-leder Ron Francis.

I kampen mellom Nashville Predators og Philadelphia Flyers reddet svensken Filip Forsberg forlengning og straffer for Nashville. Han utlignet til 1-1 i den tredje perioden.

Etter en målløs forlengning vant Nashville på straffer etter at Ryan Ellis satte inn avgjørelsen.

De øvrige kampene natt til tirsdag endte: Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks 2-3, St. Louis Blues – Edmonton Oilers 2-3 e.f., Arizona Coyotes – Calgary Flames 2-4.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!