Israel hjalp England

Kroatia EM-klare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Israel slo Russland 2-1 i Tel Aviv lørdag. Dermed er England plutselig i førersetet i kampen om EM-billett, mens Kroatia er klare, selv etter tap for Makedonia.

For selv om Russland slår Andorra hjemme i siste kamp, klarer engelskmennene seg med poeng i kampen mot Kroatia, som ikke kan bli forbigått av Russland.

Dersom England slår Kroatia med tre mål eller mer er plutselig de rødhvite gruppevinnere. Det ble klart etter at Kroatia tapte 0-2 for Makedonia lørdag.

England ligger to poeng foran Russland, men vil havne foran ved poenglikhet på grunn av innbyrdes oppgjør.

- Så klart vi er veldig, veldig skuffet. Vi var nær. Vi var det laget som dominerte kampen, sa Russlands trener Guus Hiddink.

Kampen i Tel Aviv ble en nervepirrende affære, og på tribunen var det blant annet møtt opp flere engelskmenn som heiet på Israel. Russiske supportere møtte også mannsterkt opp. Russland er ett av de landene som har hatt størst utvandring til Israel.Stolpeskudd Hjemmelaget gikk tidlig i ledelsen, men Russland presset på hele veien.

Allerede etter ti minutter sendte Elyaniv Barda hjemmelaget i føringen, etter ett flott gjennomspill av Barach Yitzhaki. Og selv om russerne presset på fram mot pause kom ikke utligningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer