Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Israel sponser Arsenal

Fotballklubben skal markedsføre israelsk reiseliv.

(Dagbladet.no): For 500 000 pund i året skal Arsenal hjelpe Israel i kampen om turistene. Avtalen ble undertegnet søndag, på Ariel Sharons 78-årsdag, i Tel Aviv.

Avtalen strekker seg over to år og går ut på at fotballklubben Arsenal skal markedsføre israelsk reiseliv, melder AP idag.

Andre avtale i Midtøsten

Dette er klubbens andre avtale i Midtøsten. I 2004 kjøpte statseide Emirates Airlines navnerettighetene til Arsenals nye stadion.

Annonser for israelsk reiseliv vil bli vist på reklameskilt rundt banen under tv-sendte kamper. De samme reklamene vil også bli vist på 450 skjermer rundt om på Arsenals nye stadion, Emirates Stadium, som etter planen vil åpne i august. Israel vil også ha egne bannerannonser på klubbens hjemmeside.

- Vi er veldig glade for å være en del av dette. Vi mener fotball er et godt produkt, og vi tror de vil hjelpe Israel til å bli en mer populær destinasjon, sier Keith Edelman, administrerende direktør i Arsenal, til AP.

Milan trakk seg

Israelske myndigheter regner med å nå publikum i 198 land ved å sponse Arsenal. De har tidligere forsøkt å få samme type avtale med den italienske toppklubben AC Milan, men klubben trakk seg like før avtalen skulle undertegnes, i følge det israelske nettstedet Globus online.

<B>SPONSES AV ISRAEL:</B>Thierry Henry og Arsenal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling