Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Issah på vei til Rosenborg

Enige med Røde Stjerne om overgang for ghaneseren.

REISER TIL TRONDHEIM: Bildeutvalget vårt av Mohammed Awal-Issah (t.h.) fra Røde Stjerne er ikke så bredt foreløpig. Men spilleren i rødt er altså i ferd med å bli RBK-spiller. Foto: Ivan Milutinovic, Reuters/Scanpix
REISER TIL TRONDHEIM: Bildeutvalget vårt av Mohammed Awal-Issah (t.h.) fra Røde Stjerne er ikke så bredt foreløpig. Men spilleren i rødt er altså i ferd med å bli RBK-spiller. Foto: Ivan Milutinovic, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg er kommet til enighet med serbiske Røde Stjerne om en overgang for midtbanespilleren Mohamed-Awal Issah.

25-åringen reiser trolig til Norge fredag for å diskutere kontraktsbetingelser og gjennomgå en medisinsk test.

- Spilleren kommer til Trondheim så fort det lar seg gjøre for å fullføre personlige forhandlinger og medisinsk test, sa sportslig leder Erik Hoftun til Rosenborgs hjemmeside torsdag.

Ghanesiske Issah har spilt for Røde Stjerne i to og et halvt år. Han regnes som defensiv midtbanespiller og kan dermed sees på som en erstatter for landsmannen Anthony Annan. Han ble solgt til tyske Schalke 04 i januar.

Overgangen kan også bety at Per Ciljan Skjelbred blir solgt til Hamburg i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren er allerede enig med den tyske klubben om en kontrakt som varer fra 1. januar.

(NTB)