REISER TIL TRONDHEIM: Bildeutvalget vårt av Mohammed Awal-Issah (t.h.) fra Røde Stjerne er ikke så bredt foreløpig. Men spilleren i rødt er altså i ferd med å bli RBK-spiller. Foto: Ivan Milutinovic, Reuters/Scanpix
REISER TIL TRONDHEIM: Bildeutvalget vårt av Mohammed Awal-Issah (t.h.) fra Røde Stjerne er ikke så bredt foreløpig. Men spilleren i rødt er altså i ferd med å bli RBK-spiller. Foto: Ivan Milutinovic, Reuters/ScanpixVis mer

Issah på vei til Rosenborg

Enige med Røde Stjerne om overgang for ghaneseren.

Rosenborg er kommet til enighet med serbiske Røde Stjerne om en overgang for midtbanespilleren Mohamed-Awal Issah.

25-åringen reiser trolig til Norge fredag for å diskutere kontraktsbetingelser og gjennomgå en medisinsk test.

- Spilleren kommer til Trondheim så fort det lar seg gjøre for å fullføre personlige forhandlinger og medisinsk test, sa sportslig leder Erik Hoftun til Rosenborgs hjemmeside torsdag.

Ghanesiske Issah har spilt for Røde Stjerne i to og et halvt år. Han regnes som defensiv midtbanespiller og kan dermed sees på som en erstatter for landsmannen Anthony Annan. Han ble solgt til tyske Schalke 04 i januar.

Overgangen kan også bety at Per Ciljan Skjelbred blir solgt til Hamburg i dette overgangsvinduet. Midtbanespilleren er allerede enig med den tyske klubben om en kontrakt som varer fra 1. januar.

(NTB)