Italia i blinde

Gattuso og Totti usikre. Nå får de hjelp av Andrea Bocelli.

(Dagbladet.no): Klokka ni i morgen kveld spilles en svært viktig kamp for Norge. Italia møter Skottland på San Siro, og med skottsk poeng kan Norge få en luke i toppen av tabellen med seier over Moldova på onsdag og Italia neste helg.

Og fra det italienske treningsfeltet i Firenze har det dryppet noen gode påskenyheter for de som ønsker italiensk fiasko mot Skottland. I tillegg til det overraskende treningsbesøket til Andrea Bocelli

Gattuso usikker

Gennaro Gattuso hinket av banen under onsdagens trening og er svært usikker foran morgendagens kamp. Og med Gattusos maltraktering av den norske midtbanen i Palermo i fjor høst, kan vi jo håpe noe av den italienske futten har gått ut av ham.

Gattuso har forøvrig også vært i dopingtrøbbel den siste uka.

Den største stjernen av de alle er Francesco Totti, i hvert fall med en vraket Alessandro Del Piero hjemme i Torino. Men Totti har hatt vondt under foten den sisten uka, og reddes kanskje kun av en liten kloss inne i fotballstøvelen, skal vi tro Gazzetta dello Sport.

Sanghjelp?

Gazzetta, som forøvrig er Italias største avis, melder også at det italienske landslaget fikk besøk av stjernetenoren og Norges-vennen Andrea Bocelli på gårsdagens trening.

ROMA-GLEDE: Antonio Cassano hygger seg på den italienske treningen. Urokråka har hatt en ujevn sesong i Roma og lagkamerat Totti sliter med vondt under foten. Foto: AP
ROMA-GLEDE: Antonio Cassano hygger seg på den italienske treningen. Urokråka har hatt en ujevn sesong i Roma og lagkamerat Totti sliter med vondt under foten. Foto: AP Vis mer

Bocelli, som er blind, holdt seg i utkanten av treningsfeltet i Firenze under hele økta, men utvekslet erfaringer med Marcello Lippi, Italias manager, etterpå.