Italia med sterk seier i Contes debut. Nå venter Norge på Ullevaal

To mål på ti minutter.

KNALLSTART: Italienerne kommer til Norge og Ullevaal stadion for å spille EM-kvalifisering tirsdag. De kunne knapt fått en bedre inngang til kampen. For blåtrøyene brukte bare ti minutter på å senke Nederland, som i sommer tok bronse i fotball-VM. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
KNALLSTART: Italienerne kommer til Norge og Ullevaal stadion for å spille EM-kvalifisering tirsdag. De kunne knapt fått en bedre inngang til kampen. For blåtrøyene brukte bare ti minutter på å senke Nederland, som i sommer tok bronse i fotball-VM. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLIVis mer

Antonio Conte gjorde knalldebut som italiensk landslagssjef torsdag. To tidligere scoringer ga 2-0-seier over Nederland i siste kamp før Norge-møtet.

Italienerne kommer til Norge og Ullevaal stadion for å spille EM-kvalifisering tirsdag. De kunne knapt fått en bedre inngang til kampen. For blåtrøyene brukte bare ti minutter på å senke Nederland, som i sommer tok bronse i fotball-VM.

Angriperen Ciro Immobile ordnet den første scoringen for Italia etter tre minutter. Etter ti minutter økte Daniele De Rossi til 2-0 på et straffespark. I forkant hadde Bruno Martins Indi fått direkte rødt kort.

Å være én mann mindre hemmet naturligvis nederlenderne, som ikke klarte å spille seg inn i kampen. Italia stilte med et sterkt lag i en 3-5-2-formasjon, noe de asurblå også er ventet å gjøre når de entrer Ullevaal tirsdag.

Conte hadde suksess med samme formasjon i Juventus.

(NTB)