Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mario Balotelli tilbake på landslaget i tellende kamp

Italia reddet poeng i Balotelli-comeback

Polen mistet ledelsen tolv minutter før slutt.

COMEBACKET: Mario Balotelli har ikke spilt en tellende kamp for Italia siden VM i 2014. I dag var han tilbake på banen mot Polen i Nations League. FOTO: MARCO BERTORELLO / AFP
COMEBACKET: Mario Balotelli har ikke spilt en tellende kamp for Italia siden VM i 2014. I dag var han tilbake på banen mot Polen i Nations League. FOTO: MARCO BERTORELLO / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jorginho scoret fra straffemerket da Italia reddet 1-1 mot Polen i nasjonsligaen fredag. Mario Balotelli fikk sin første tellende kamp siden VM i 2014.

Jorginho har blomstret under Maurizio Sarri i Chelsea denne sesongen, og var sikker da han fikk sjansen fra elleve meter etter 78 minutter. Midtbanespilleren reddet 1-1 og ett poeng for Italia i første kamp i nyvinningen nasjonsligaen.

Det var innbytter Federico Chiesa som skaffet straffesparket da han satte på turboen og ble tatt av Jakub Blaszczykowski. Chiesa satte fart på Italia og skapte farligheter i avslutningen.

Før straffescoringen var det et tannløst Italia som spilte mot Polen. Mario Balotelli fikk tillit fra start i comebacket under Italias nye trener Roberto Mancini, men klarte ikke markere seg nevneverdig før han ble byttet ut etter 62 minutter.

Det var Polen som tok ledelsen fem minutter før pause. Robert Lewandowski tok med seg ballen på venstresiden av 16-meteren og fikk god til å sikte.

Det førte til et perfekt innlegg til Piotr Zielinski. Napoli-spilleren var i fullt firsprang på bakre stolpe og bredsidet ballen i mål på direkten.

Neste kamp for Italia er mot Portugal mandag.

I Sveriges gruppe i nasjonsligaen fortsatte Denis Tsjerysjev og Artjom Dziuba i samme spor som under VM på hjemmebane. Duoen scoret målene da Russland vant 2-1 mot Tyrkia. Serdar Aziz sto for Tyrkias mål.

Hele Norges coronakart