Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roberto Mancini er lei av at Italia ikke vinner

Italia-sjefen er lei: - Opprørt over at vi ikke vinner

Det vil seg ikke for Italias fotballandslag. Med 1-1 hjemme mot Ukraina har de asurblå gått fem strake kamper uten å vinne.

FRUSTRERT: Roberto Mancini, Italias landslagssjef. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images
FRUSTRERT: Roberto Mancini, Italias landslagssjef. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roberto Mancini har ikke greid å gi Italia et umiddelbart løft etter at landet for første gang på 60 år gikk glipp av et VM-sluttspill. Den tidligere Manchester City-manageren vant i debuten mot Saudi-Arabia, men siden har det gått trått.

Fem oppgjør på rad uten seier er uvant kost for Italia. Forrige måned innledet de nasjonsligaen med 1-1 mot Polen og 0-1-tap for Portugal.

Motgang

Heller ikke i onsdagens treningskamp ble det italiensk seier. Federico Bernardeschi ga Italia ledelsen mot Ukraina etter 55 minutter, men kort tid etterpå ulignet Ruslan Malinovskij.

- Jeg er lei av at vi ikke vinner, men det er spillerne også. Vi er selvsagt ikke glade over situasjonen. Det er stunder i fotballen når det er som dette. Dessverre har det ikke gått bra for oss i noen måneder, men heldigvis var dette bare en treningskamp. Vi håper å vinne igjen søndag, sa Mancini etter kampen og la til:

- Jeg er opprørt, for å vinne kaper hjelper til i prosessen med å få oss til å vokse som lag. Vi må konsentrere oss om et positive. I perioder så jeg mitt lag spille bra fotball.

Italia møter Polen borte i UEFAs nasjonsliga søndag.

Minnemarkering

Onsdagens kamp mot Ukraina ble for øvrig spilt i Genoa. I det 43. minutt ble spillet stoppet for å holde en minnemarkering for å hedre de 43 som døde etter brukollapsen i byen tidligere i høst.

Det var et sterkt øyeblikk for Mancini. Som spiller bodde han i en årrekke i Genoa som storstjerne i Sampdoria, en av byens fotballklubber.

- Det var spesielt for meg å være tilbake på min gamle hjemmebane som Italias landslagssjef, sa Mancini.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!