Italia spiller for flomofre

Flytter landskamp til flomrammede Genova.

 SPILLER I GENOVA:  Italia hadde ingen problemer med å slå Malta i går. Landskampen mot Albania vil de spille i den flomrammede byen Genova. Her er Sebastian Giovinco i aksjon mot Maltas Andrei Agius. Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi
SPILLER I GENOVA: Italia hadde ingen problemer med å slå Malta i går. Landskampen mot Albania vil de spille i den flomrammede byen Genova. Her er Sebastian Giovinco i aksjon mot Maltas Andrei Agius. Foto: REUTERS/Darrin Zammit LupiVis mer

Italia har flyttet landskampen i fotball mot Albania 18. november til Genova. Inntektene går til den flomrammede byen.

Italia har aldri tidligere møtt Albania i landskamp i fotball. Kampen spilles to dager etter toppkampen i Norges EM-kvalifiseringsgruppe mot Kroatia på San Siro i Milano.

Kampen mot Albania skulle egentlig spilles i Parma, men Italias fotballpresident CarloTavecchio har bestemt at den skal flyttes til Genova, som er hardt rammet av flom. Minst en person er død, og det er gjort skader for 2,5 milliarder kroner (300 millioner euro).

Italia og Kroatia har begge full poengpott etter tre EM-kvalifiseringskamper, og begge er tre poeng foran gruppetreer Norge.

(NTB)