Italia vraker Del Piero?

Italias siste VM-test tydet på at Alessando Del Piero havner på benken mot Ecuador mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagens kamp mot japanske Vegalta var siste gjennomkjøring før italienerne VM-åpner mot Ecuador på mandag. Det ble en uhøytidelig 80 minutters økt mot unge japanere og med en av landslagsassistentene som dommer. Italia vant til slutt 4-0.

Kampen ga likevel klare hint om hvilke elleve landslagssjef Giovanni Trapattoni slipper til i åpningskampen.

Italia startet med Francesco Totti og Christian Vieri på topp. De scoret to mål hver. Bak spissduoen imponerte til tider Atalantas Cristiano Doni. Dermed kan det seg ut som om Alessandro Del Piero og Vincenzo Montella må ta til takke med benken mot Ecuador.

- Jeg er veldig glad for at sjefen vurderer meg. Fordelen min er at jeg er god i alle posisjoner, og jeg er klar for å følge de taktiske disposisjoner som gjøres mot Ecuador. Ingenting er klart ennå, men jeg håper på en plass, sier Doni.

Italias Filippo Inzaghi må etter all sannsynlighet stå over kampen på grunn av skade.

  • Italia spiller i gruppe G med Ecuador, Kroatia og Mexico.

    (Dagbladet.no)

STJERNE MOT STJERNE:</B> Francesco Totti flyttes trolig fram som Christian Vieirs spissmakker. Dermed er det ikke plass til Del Piero.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer