Italias EM-tropp fikk politibesøk på rommet

Mens Lazio-kapteinen ble arrestert i razzia.

FIKK POLITIBESØK: Domenico Criscito (nummer to fra høyre, øverst), som for øyeblikket er i Firenze på treningsleir med det italienske EM-laget. Foto: (AP Photo/Michael Sohn)
FIKK POLITIBESØK: Domenico Criscito (nummer to fra høyre, øverst), som for øyeblikket er i Firenze på treningsleir med det italienske EM-laget. Foto: (AP Photo/Michael Sohn) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag morgen slo italiensk politi til mot en rekke spillere og ledere fra Serie A og nedover i divisjonssystemet, mistenkt for å ha medvirket til kampfiksing.

Blant de høyprofilerte pågripelsene var Lazio-kaptein Stefano Mauri, melder det italienske nyhetsbyrået Ansa.

Politiet skal også ha oppsøkt stedet der det italienske landslaget for øyeblikket forbereder seg til EM-sluttspillet i Polen og Ukraina, der de gjennomsøkte rommet til forsvarsspiller Domenico Criscito. Han har spilt for Genoa det meste av karrieren, men er nå i Zenit St. Petersburg.

Det mildt sagt uheldige fokuset kan få konsekvenser når landslagssjef Cesare Prandelli senere i dag skal ta ut sin endelige tropp.

Til sammen gikk politiet til aksjon mot 30 ulike adresser, og Juventus-trener Antonio Conte var også blant dem som fikk hjemmet sitt ransaket.

Conte ble koblet til korrupsjonsskandalen i forrige måned. Påstanden fra etterforskerne er at 42-åringen lot være å melde fra om et forsøk på kampfiksing da han trente Siena. Conte har benektet ethvert kjennskap til saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer