BLIKKET PÅ POKALEN, GUTTER: Trenerne i Norges EM-gruppe: Per Joar Hansen, Stuart Pearce (England), Devis Mangia (Italia), Guy Luzon (Israel). Nivået er høyt, selv om de fleste av disse fire er enige om at de har vært ganske heldige med trekninga i går. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nir Elias
BLIKKET PÅ POKALEN, GUTTER: Trenerne i Norges EM-gruppe: Per Joar Hansen, Stuart Pearce (England), Devis Mangia (Italia), Guy Luzon (Israel). Nivået er høyt, selv om de fleste av disse fire er enige om at de har vært ganske heldige med trekninga i går. Foto: SCANPIX/REUTERS/Nir EliasVis mer

Italias landslagssjef advarer mot Norge

Får støtte av Pearce: - Minimalt skilte oss i kvaliken.

(Dagbladet): - Jeg tror de som har trukket Norge, har gjort det med skrekkblandet fryd, sa Per Joar Hansen etter å ha sett U21-laget bli plassert i det han nesten beskrev som drømmegruppa på forhånd.

Hansen ønsket seg Israel og England, fikk begge. I tillegg skal Norge møte Italia.

Og Hansen har rett: De andre lagenes trenere advarer mot de norske gutta.

Minimalt som skilte
- Folk vil kanskje utnevne England og Italia til favoritter, og vi to har nok mest erfaring fra slike turneringer. Men det er to sider ved den saken, for vi så Norge slå ut Frankrike, og Frankrike var en av de store favorittene til å vinne EM, sier Italia-sjef Devis Mangia, ifølge Jerusalem Post.

- I den andre gruppa er det lag vi kjenner bedre enn de i vår gruppe, så vi må fokusere på å lære mer om motsanderne våre, fortsetter Mangia.

England-manager Stuart Pearce har skrytt av Norge tidligere, ikke så rart etter to jevne kamper i kvaliken, og han er igjen klar på at Norge ikke blir noen kasteball.

- Jeg trodde på forhånd at trekningen ville bekrefte det vi allerede visste på forhånd, og det er at vi må være klare fra første stund til å slå de aller beste unge lagene i Europa, sier Pearce.

- Norge vet vi alt om, og det var minimalt som skilte oss i kvaliken, sier Pearce.

God trekning
Det Pearce, Mangia og Per Joar Hansen virker å være enige om, er at de alle har vært heldige med trekningen med tanke på hvordan den andre gruppen med Spania, Nederland, Russland og Tyskland ser ut.

- Ja, egentlig. Det er bare gode lag med, men når vi fikk dem vi fikk, må vi kunne si at det var en god trekning, sier Hansen til Dagbladet. 

- Hvordan ser du på de tre motstanderne? 

- Israel er hjemmenasjon og kommer til å spille for fullsatte tribuner. Det er stor entusiasme rundt laget, og de er faktisk gode. England har vi spilt mot to ganger i kvalifiseringen og tapt begge, men i begge kampene var vi veldig nære. Alle gode ting er tre, så dem skal vi slå. Italia slo Sverige i play-off og var mye bedre i de kampene. Så det er en tøff gruppe, men jeg håper vi skal være en tøff outsider.