Italias største sportsavis med nådeløs dom over Norge

- Vikingene hadde ikke ett skudd på mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Møller Dæhli og Ørjan Håskjold Nyland er de eneste norske den italienske avisen Gazzetta dello Sport lar seg imponere litt av.

Hele forsvaret får hard medfart i spaltene. Italia vant 2-0 på Ullevaal tirsdag. Det kunne fort endt 4-0. Norge ble helt avkledd etter pause.

- Vi møtte et av verdens beste lag. Vi følger vår vei og plan uansett hva som skjedde her, sier Norges kaptein Per Ciljan Skjelbred til NTB.

Han virket nesten småsjokket over hvor solid og god Italia var. - Det er tidlig å si noe etter en runde, men Italia må være klar favoritt i gruppen.

Keeper Gianluigi Buffon hadde for lite å gjøre til engang å få poeng på spillerbørsen. Det sier mye om Norges innsats og kapasitet for tiden.

Tøffe Gazzetta dello Sport trykket vel 400.000 eksemplarer på velkjent rosa papir natt til onsdag. Reporterne strør ikke om seg med gode karakterer uten grunn.

Avisen er knallhard i dommen over Per-Mathias Høgmos lag.

- Norge er langt, langt unna storhetstiden på 1990-tallet. Vikingene hadde ikke et eneste skudd på mål i denne kampen. De viste også store svakheter i forsvaret. Det var skuffende å se på en kveld der Antonio Conte (Italia-trener) fikk en drømmestart, skriver avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer