HOLDT PRESSEKONFERANSE:  Antonio Conte.
HOLDT PRESSEKONFERANSE: Antonio Conte. Vis mer

Italias trener blandet Danmark med Norge

Fikk salen til å stusse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ROMA (Dagbladet) Italias trener Antonio Conte (46) holdt i kveld pressekonferanse på Stadio Olimpico, før tirsdagens kamp mot Norge.

Italia er allerede klar for EM-sluttspillet i Frankrike neste år. Men Conte lovet at det ikke ville bli noen lett match for Norge.

I ett av sine  resonnementer blandet Conte Norge med Danmark - og snakket konsekvent om Danmark. Det vakte en smule oppsikt i salen - og til dels munterhet.

- Jeg blander alltid de to landene, svarte Conte da han ble gjort oppmerksom på at han snakket om Danmark og ikke Norge.

På forhånd har flere medier spekulert i om Italia muligens ønsker Norge i EM-sluttspillet på bekostning av Kroatia. Conte lot seg ikke lokke ut på glattisen da han fikk spørsmål om dette på pressekonferansen:

- Både Kroatia og Norge har flere muligheter til å kvalifisere seg for EM. Norge er et godt lag takket være landslagssjefen Høgmo. Men selv om Italia er kvalifisert, skal det ikke bli noen lett kamp for Norge i morgen, sa Conte på pressekonferansen.

Det er ventet mellom 25.000 og 30.000 tilskuere på kampen tirsdag. Italia har 21 poeng og leder gruppa. Deretter følger Norge (19 poeng) og Kroatia (17 poeng).

Kroatia møter Malta borte. I tillegg til å vinne er laget avhengig av hjelp fra Italia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer