Italienere vil kjøpe Flo

MILANO (Dagbladet): Italienerne er sjokkskadde etter Tore André Flos oppvisning mot Brasil. De trodde minste-Flo var hodespesialist, og skjønte lite eller ingenting da de så Norges spiss drible rundt med verdensmestrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ikke alle var like overrasket. Romas president og eier Franco Sensi har allerede stukket nesa si nordover mot England og Chelsea. I går fortalte Roma-utgaven av Corriere della Sport at Roma allerede har forhørt seg om pris på den norske spissen.

I Italia fortelles det at Chelsea har satt prisen til i overkant av 40 millioner kroner. Det synes Hr. Sensi er i drøyeste laget. Han vet nemlig at Chelsea betalte 3,7 millioner.

Italias landslagssjef Cesare Maldini tenker også på Flo - men ikke på prislappen. Tore André Flos spill mot Brasil har skapt hodebry for landslagssjefen. Hvordan i all verden skal han stoppe Flo?

Spesielt da mannen som skulle passet på Flo, Alessandro Nesta, er sendt hjem fra VM med kneskade - ute i ni måneder.

Et alternativ er å sette Alessandro Costacurta på oppgaven, men er han kjapp nok? Fabio Cannavaro er et annet alternativ - men hva kan han gjøre med Flo i lufta? Slik grubler i øyeblikket hele det fotballgale Italia. De lurte nordmennene i VM i USA for fire år siden, men den gang slapp de å ta hensyn til en farlig norsk spiss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer