Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Loris Karius fikk tilbud fra nivå tre-klubb i Italia

Italiensk 3. divisjonsklubb med Karius-trøst: Tilbyr ettårskontrakt

Keeper Loris Karius' framtid i Liverpool kan være høyst usikker etter fadesene i mesterligafinalen. Nå har italienske Rimini på nivå tre et tilbud til ham.

KNUST: Loris Karius hadde en blytung dag på jobb lørdag. Han gjorde to tabber da Liverpool tapte Champions League-finalen. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images
KNUST: Loris Karius hadde en blytung dag på jobb lørdag. Han gjorde to tabber da Liverpool tapte Champions League-finalen. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images Vis mer

Rimini, som nylig rykket opp til Lega Pro, har tilbudt den 24 år gamle tyskeren en ettårskontrakt.

Karius gjorde to store tabber da Real Madrid slo Liverpool med 3-1 i lørdagens mesterligafinale i Kiev. For å gi den tyske målvakten selvtilliten tilbake, ønsker Rimini ham mer enn velkommen til ett år i Italia.

I et åpent brev gjengitt på klubbens hjemmeside inviterer klubbpresident Giorgio Grassi ham et besøk til feriebyen på Italias adriaterhavskyst med muligheter om en leieavtale.

- Den 22. juni blir Loris Karius 25 år. Jeg vil gjerne være vertskap for den tyske målvakten i noen få dager i Rimini. En by som tidligere har vært mye besøkt av hans landsmenn. Jeg vil gjerne hjelpe Loris til å bli et fantastisk eksempel for alle innen fotballen og ellers i livet – å vise at man kan falle og komme tilbake på beina.

- Jeg vil gjerne tilby ham en gave på hans fødselsdag. En ett år lang avtale med Rimini, den ideelle klubb å få fornyet selvtillit og ro i, skriver Grassi.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media