Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Italiensk klubb ønsker Flo

Nyopprykkede Siena vil hente Tore André Flo til italiensk Serie A.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skriver lokalavisa Sunderland Journal i dag. På grunn av de økonomiske problemene i Sunderland håper Siena å sikre seg Flo for en billig penge.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Så får du trekke dine egne konklusjoner ut i fra det, sier Flo-agent Gunnar-Martin Kjenner til Dagbladet.no i formiddag.

Ifølge lokalavisa er det nettopp agent Kjenner som for tida tilbyr Flo til italienske klubber. Ved siden av Siena skal også Brescia være interesserte.

- Det kan jeg heller ikke kommentere, sier Kjenner.

Ifølge avisas kilder i Siena er Toscana-klubben meget interessert i Flo. Klubben vant Serie B i vår og har penger til forsterkninger foran seriestart i høst.

Stryningen kostet 80 mill. kroner da han kom fra skotske Rangers i august i fjor. Nå skal han være tilgjengelig for rundt 30, kanskje enda mindre.

I helg gikk Flo med på å utsette deler av lønna si for å hjelpe Sunderland med pengekrisa etter nedrykket. Og ifølge agenten er den hengslete angriperen fornøyd hvis han blir i Nordøst-England.

- Ja, absolutt. Han har nettopp startet treningen i Sunderland igjen, og blir gjerne i klubben, sier agenten.

Men Sunderland vil bli kvitt nordmannen, mest fordi han er en av 1. divisjonslagets aller beste betalte spillere.

Lønna til Flo kan bli et problem også i Siena. Ifølge avisa The Independent tjener lysluggen omlag en halv million kroner i uka, som igjen tilsvarer 26 mill. i årslønn.

(Dagbladet.no)

PÅ MARKEDET:</B> Først var det spanske klubber, så tyrkiske. Nå er italienske klubber interessert i nordmannen som scoret mot Finland.