KJENNER MOURINHO: Bedy Moratti knytter Mourinho til ny jobb. Foto: Scanpix
KJENNER MOURINHO: Bedy Moratti knytter Mourinho til ny jobb. Foto: ScanpixVis mer

Italiensk kvinne hevder Mourinhos framtid er bestemt

- Han skal til Manchester.

(Dagbladet): Ryktene som knytter José Mourinho til jobben som Manchester United-manager tiltar i styrke. I dag skal portugiseren ha vært på besøk i Milano, hvor han skal ha spist middag sammen med tidligere Inter-president Massimo Moratti og hans søster Bedy.

Da sistnevnte forlot restauranten pratet hun kort med et ventende, italiensk pressekorps. Det var da Moratti kom med denne oppsiktsvekkende påstanden på et spørsmål vedrørende Mourinho, gjengitt av blant andre The Telegraph:

- Han er lykkelig nå. Han skal til Manchester.

På jobbjakt Helt siden Mourinho fikk sparken som Chelsea-manager 17. desember, har portugiseren blitt lansert som en mulig ny Manchester United-manager.

Nåværende sjef på Old Trafford, Louis van Gaal, har måttet tåle flere spørsmål om både sin egen jobbframtid og sjansene for at Mourinho erstatter ham de siste månedene.

Nederlenderen hevder han har full støtte fra styret, men ingen har vært imponert av den seineste tids resultater. Torsdag toppet det seg med tapet mot danske Midtjylland i Europa League, en turnering engelskemennene spiller fordi de ble eliminert av mer prestisjefylte Champions League allerede i gruppespillet.

Sliter Heller ikke i serien har van Gaal lykkes. Manchester United ligger på en foreløpig 5. plass, seks poeng bak byrival City som er innenfor topp fire.

Rødtrøyene møter Shrewsbury på bortebane i den femte runden av FA Cupen førstkommende mandag, før Midtjylland kommer på besøk neste torsdag.

Uka, som enkelte eksperter mener kan avgjøre van Gaals skjebne, avsluttes med kampen mot Arsenal tre dager seinere.