Italiensk lag vil ha Ullrich

Dopingmistenkt rytter.

Manager Lorenzo Palmiro Masciarelli i sykkellaget Acqua & Sapones er på jakt etter Jan Ullrich. De to har vært gjennom flere samtaler.

Begge legger skjul på at det er gjensidig interesse for et samarbeid, så det kan utmerket godt hende at Ullrich kommer tilbake til den profesjonelle sykkelverdenen via den italienske klubben.

- Jo da, Jan Ullrich og jeg har hatt flere samtaler, men det er fortsatt en rekke ting som må avklares før det kan bli noe konkret samarbeid, sier Masciarelli til tuttobiciweb.com.

- Først og fremst vil en avtale ikke bare gjelde for Jan Ullrich, men også for tre andre ryttere som han ønsker å ha med seg. Det er, blant annet, snakk om Oscar Sevilla som Ullrich kjørte sammen med i T-Mobile.

- Jeg må også ta opp denne saken med kapteinen vår, Stefano Garzelli. Vi har et fint miljø og samhold i laget vårt nå, og det ønsker jeg ikke å rokke ved. Sponsorene våre må også være med på å inngå avtale med Ullrich, sier manager Masciarelli.

Avgjørende for sponsorene er det nok om dopingmistanken mot Ullrich kan være med på å stenge det italienske laget ute fra de store rittene.

Ullrich kan ikke inngå avtale med et ProTour-lag, men på lavere nivå er det ingen restriksjoner mot tyskeren som derfor kan kjøre for Acqua & Sapones, for dette laget kjører på nivået under ProTouren, melder danske Ekstra Bladet.

(NTB)

UNDER MISTANKE: Jan Ullrich har funnet et lag som vil ha den tyske syklisten. Her blir Ullrich interjuet da han ble utestengt fra Tour de France. Foto: Scanpix/Reuters
UNDER MISTANKE: Jan Ullrich har funnet et lag som vil ha den tyske syklisten. Her blir Ullrich interjuet da han ble utestengt fra Tour de France. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer