Italiensk lag vil ha Ullrich

Dopingmistenkt rytter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manager Lorenzo Palmiro Masciarelli i sykkellaget Acqua & Sapones er på jakt etter Jan Ullrich. De to har vært gjennom flere samtaler.

Begge legger skjul på at det er gjensidig interesse for et samarbeid, så det kan utmerket godt hende at Ullrich kommer tilbake til den profesjonelle sykkelverdenen via den italienske klubben.

- Jo da, Jan Ullrich og jeg har hatt flere samtaler, men det er fortsatt en rekke ting som må avklares før det kan bli noe konkret samarbeid, sier Masciarelli til tuttobiciweb.com.

- Først og fremst vil en avtale ikke bare gjelde for Jan Ullrich, men også for tre andre ryttere som han ønsker å ha med seg. Det er, blant annet, snakk om Oscar Sevilla som Ullrich kjørte sammen med i T-Mobile.

- Jeg må også ta opp denne saken med kapteinen vår, Stefano Garzelli. Vi har et fint miljø og samhold i laget vårt nå, og det ønsker jeg ikke å rokke ved. Sponsorene våre må også være med på å inngå avtale med Ullrich, sier manager Masciarelli.

Avgjørende for sponsorene er det nok om dopingmistanken mot Ullrich kan være med på å stenge det italienske laget ute fra de store rittene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer