TIL VM? Mario Balotelli har vært Italias sikreste spisskort de siste årene, men nå vil deler av pressen i Italia ha ham vraket til fotball-VM. Foto: AP Photo / Gregorio Borgia / NTB Scanpix
TIL VM? Mario Balotelli har vært Italias sikreste spisskort de siste årene, men nå vil deler av pressen i Italia ha ham vraket til fotball-VM. Foto: AP Photo / Gregorio Borgia / NTB ScanpixVis mer

Italiensk presse vil ha Balotelli vraket til VM

Sjefen er skeptisk.

Mario Balotellis dårlige form og uforutsigbare oppførsel har fått italiensk presse til å be om at han droppes fra VM-troppen. Landslagssjef Cesare Prandelli nærmest lover urokråka tur til VM.

Balotelli har scoret rimelig regelmessig for Milan denne sesongen og står totalt med 18 mål.

Likevel er store deler av italiensk presse redd for at spissen kan ødelegge for Italia i VM med sin til tider merkelige oppførsel.

Krangel I helga ble han byttet ut etter svak innsats da Milan tapte 0-2 for Roma, og etter kampen havnet han i krangel med en TV-kommentator.

Prandelli sier han kommer til å ta med Balotelli til VM.

- Mario kan gjøre tabber, men jeg kommer ikke til å la ham være igjen hjemme, sier landslagssjefen.

Balotelli er ikke uten konkurranse.

Spissene Ciro Immobile fra Torino, som er toppscorer i Serie A med 21 mål, og Mattia Destro fra Roma kjemper om plass i troppen.

Rossi-håp Samtidig har ikke Prandelli gitt opp håpet om at Fiorentinas Giuseppe Rossi rekker VM etter den alvorlige kneskaden han pådro seg i vinter.

- Vi venter fortsatt. Han er en utrolig gutt, men tiden er i ferd med å renne ut, sier han.

Italia ble verdensmester i 2006, men floppet fullstendig i VM for fire år siden og gikk ikke videre fra gruppespillet.

(NTB)