<strong>- KLAR FOR MILAN:</strong> Zlatan Ibrahimovic skal være klar for AC Milan. Det melder italienske medier lørdag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
- KLAR FOR MILAN: Zlatan Ibrahimovic skal være klar for AC Milan. Det melder italienske medier lørdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Italiensk storavis hevder Zlatan er klar for Milan

- 50 millioner i årslønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Overgangsvinduet har vært åpent en stund, men nå begynner virkelig ting å skje. Dagens store snakkis i fotballverdenen er en angivelig enighet mellom Manchester United og Bayern München-stjerna Bastian Schweinsteiger.

Et annet stort navn skal også være klar til å flytte på seg. Den italienske storavisa Gazzetta dello Sport melder nemlig i dag at Zlatan Ibrahimovic har blitt enig med AC Milan.

Den frittalende svensken har blitt koblet til en overgang vekk fra Paris Saint-Germain etter den mye omtale utblåsningen mot dommerne og landet tidligere i år.

Zlatan skal lokkes til den italienske storklubben med en treårskontrakt og drøyt 50 millioner i årslønn. 50 millioner er også summen PSG ifølge Gazetta vil få for 33-åringen.

Ibrahimovic spilte i Milan tidligere i sin karriere, og var da en storsuksess, og ble både cup- og ligamester med klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer