Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Italienske aviser: Allegri og Inzaghi i stygg krangel

Frustrasjonen brer om seg i Milan.

UNDER PRESS: AC Milan-trener Massimiliano Allegri. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini
UNDER PRESS: AC Milan-trener Massimiliano Allegri. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Rellandini Vis mer

Frustrasjonen brer om seg i Milan. Torsdag skal hovedtrener Massimiliano Allegri og Filippo Inzaghi ha vært i en stygg krangel.

Den italienske storklubben har startet sesongen svakt. Milan har tapt to av tre hjemmekamper og venter fortsatt på første seier på San Siro. Allegri har fått støtte av klubbledelsen.

Tidligere Milan-spiss Inzaghi, som nå trener klubbens ungdomslag, er derimot ikke like begeistret for Allegri. Han fikk ikke fornyet kontrakt etter forrige sesong.

Ifølge Corriere dello Sport og Gazzetta dello Sport skal Inzaghi ha ignorert Allegris hilsen torsdag. Det likte Milan-treneren dårlig og reagerte. Etter hvert skal de ha vekslet vulgære ord til hverandre med ungdomsspillere som vitner.

Inzaghi skal blant annet ha sagt at Allegri ikke tar jobben sin seriøst nok.

Italienske medier har allerede begynt å spekulere om mulige etterfølgere for Allegri. 45-åringen ledet Milan til seriegull i 2011, mens det ble sølv forrige sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media