«Itj gjør sånn. Det bli for dumt»

Nils Arne Eggen leverte i serieåpningen med Orkla.

SAME PROCEDURE: Nils Arne Eggen ledet sitt Orkla til tre poeng mot Tynset i ettermiddag. Eggen leverte sitt fra sidelinja som vanlig.Foto: Petter Remen Hanssen
SAME PROCEDURE: Nils Arne Eggen ledet sitt Orkla til tre poeng mot Tynset i ettermiddag. Eggen leverte sitt fra sidelinja som vanlig.Foto: Petter Remen Hanssen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ORKDAL (Dagbladet): Det var Nils Arne Eggen i kjent positur som kunne konstatere at hans nyopprykkede Orkla vant i serieåpning mot Tynset i dag.

Trenerlegenden Eggen er født og oppvokst i Orkdal og rykket i fjor opp med Orkla fra fjerdedivisjon. I ettermiddag startet laget ferden videre oppover i divisjonene, med serieåpning mot fjorårstopplaget Tynset.

Og jammen ble det ikke seier også. Et mål på overtid etter et angrep rett fra Eggen-boka: Orkla vant ballen høyt, spilte ballen kjapt i lengderetningen, fylte på med folk i boksen og avgjorde kampen til full jubel på tribunene.

- Det var et fint mål. Vi prøver å spille morsom fotball for publikum, og jeg håper de fikk valuta for pengene i dag, sier Eggen til Dagbladet.

Kjeft etter skåring Selv om skåringen kom på overtid var ikke sjefen like fornøyd med gledesscenene etterpå. Midt i jubelen fikk laget servert disse glosene fra sidelinjen:

«Orkdal kom dåkk tebake. Itj gjør sånn. Det bli for dumt».

- Man må ha fokus etter mål, vet du. Det var fortsatt noen minutter igjen av kampen etter skåringen vår, sa Eggen etter kampen. Like spent Selv om treneren er vant med ekstremt mye større arenaer, så mener han at spenningen i forkant av kampene er akkurat den samme på dette nivået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer