Ivar Hoff slenger med leppa igjen

Mener Bodø/Glimt-spillerne oppfører seg som rockekonger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble det sølv på Bodø/Glimt, men så langt i år har det gått langt tregere for laget fra nord. Avisa Nordland har derfor ringt til en rekke fotballeksperter for å få deres syn på hva som har gått galt denne sesongen.

Mister bakkekontakten

Og Ivar Hoff er ikke spesielt nådig i sin kritikk av det spillerne fra Bodø har prestert. I tillegg til å mene at trenerne og ledelsen har gjort en dårlig jobb, lanserer Hoff denne teorien om hvorfor ikke spillerne har klart å følge opp fjorårets kjempesesong:

- Bodø er et altfor lite sted til at spillerne klarer å beholde bakkekontakten når de har suksess. De kan slippe forbi køer på utesteder og går rundt i denne glassbygningen og er rockekonger, sier han til Avisa Nordland.

- Tabellen lyver ikke

I det hele tatt klarer ikke klubben å takle medgang, mener Hoff, som også hevder at spillerne bare legger lista på 80 prosent både på trening, i kamp og i det å leve som toppidrettsfolk.

- Ingenting er mer ærlig enn en tabell. Glimt har ikke gjort jobben i år. De har spilt en masse kamper på hjemmebane uten å score. Og ikke bare har de tapt, de er blitt dummet ut i kamper mot Fredrikstad og Lillestrøm, sier Hoff til Avisa Nordland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer