Ivar Hoff slenger med leppa igjen

Mener Bodø/Glimt-spillerne oppfører seg som rockekonger.

I fjor ble det sølv på Bodø/Glimt, men så langt i år har det gått langt tregere for laget fra nord. Avisa Nordland har derfor ringt til en rekke fotballeksperter for å få deres syn på hva som har gått galt denne sesongen.

Mister bakkekontakten

Og Ivar Hoff er ikke spesielt nådig i sin kritikk av det spillerne fra Bodø har prestert. I tillegg til å mene at trenerne og ledelsen har gjort en dårlig jobb, lanserer Hoff denne teorien om hvorfor ikke spillerne har klart å følge opp fjorårets kjempesesong:

- Bodø er et altfor lite sted til at spillerne klarer å beholde bakkekontakten når de har suksess. De kan slippe forbi køer på utesteder og går rundt i denne glassbygningen og er rockekonger, sier han til Avisa Nordland.

- Tabellen lyver ikke

I det hele tatt klarer ikke klubben å takle medgang, mener Hoff, som også hevder at spillerne bare legger lista på 80 prosent både på trening, i kamp og i det å leve som toppidrettsfolk.

- Ingenting er mer ærlig enn en tabell. Glimt har ikke gjort jobben i år. De har spilt en masse kamper på hjemmebane uten å score. Og ikke bare har de tapt, de er blitt dummet ut i kamper mot Fredrikstad og Lillestrøm, sier Hoff til Avisa Nordland.

<B>I HARDT VÆR:</B> Ivar Hoff er svært så uredd i sin kritikk av Bodø/Glimt.