Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ivar Hoff som Idol-dommer

..og Per Joar Hansen som saftblander og kjegleflytter.

Tirsdag sa Ivar Hoff til Nettavisen at Rosenborg-trener Per Joar Hansen bare er en avansert saftblander og en kjegleflytter. Nå slår Per Joar Hansen tilbake.

- Hoff har jo i sju, åtte år nå \'stemt ut\' fotballfolk med sine kommentarer i TV2s sendinger. Hvorfor ikke bruke ham i Idol der det stemmes ut folk på ordentlig, sier Per Joar Hansen til Stjørdalens Blad.

Da Hansen hørte om uttalelsene, valgt han å kommentere dem slik til Stjørdalens Blad:

- Ivar Hoff er av en utdøende rase og han har ikke greie på fotball. Han er fra en svunnet tid, men jeg må innrømme at jeg har ledd av noen av uttalelsene hans på tv. Han har en del artige kommentarer uten at han derfor har greie på fotball. Han er og blir en klovn.

Full av beundring

TV2s fotballekspert er derimot full av beundring for den legendariske Nils Arne Eggen. For Hoff er det ingen over og ingen ved siden av. Per Joar Hansen står nå oppført som RBKs offisielle trener. Det vil Hoff ikke høre snakk om:

- Det blir bare tull å si at noen andre er sjefen i Rosenborg. Per Joar Hansen blir bare en avansert saftblander og kjegleflytter i forhold til ham, sier den frittalende fotballeksperten Ivar Hoff til TV 2 Nettavisen.

- Jeg får sånn pastor-følelse av Nils Arne Eggen. Litt sånn Åge Samuelsen. Bare Nils Arne sier «mor\'n du», så hopper omtrent hele Norge.

Under mandagens treningskamp mot Sparta Praha i Maspalomas ledet Per Joar Hansen Rosenborg fra trenerbenken første halvdel av kampen. Nils Arne Eggen satt trygt plassert på tribunen.

Men Eggen gikk til benken på stillingen 0-1, trønderne snudde kampen til 3-2-seier og Harald Martin Brattbakk scoret.

- Hva som står på visittkortet til Eggen, har ingen betydning. Det er Nils Arne som er sjefen. Alle som ser TV-bildene fra Maspalomas, skjønner jo det, avslutter han.

Slår til igjen: Ivar Hoff mener Hansen ikke kan måles med legenden Nils Arne Eggen, og kaller Hansen en saftblander.
Ikke kjegleflytter: Per Joar Hansen slår tilbake, og ville helst sett Ivar Hoff som dommer i Idol.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media