Norsk Toppfotballs styreleder bryr seg ikke om uskrevne regler

Ivar Koteng gjør som han vil. Det blir spennende å se hva årsmøtet i Norsk Toppfotball mener om det

Det siste halve året har Rosenborg mistet mange trenere klubben ønsket seg. Parallelt har styreleder Ivar Koteng mistet troverdigheten.

GJØR SOM HAN VIL: Rosenborgs styreleder Ivar Koteng tar ingen andre hensyn enn Rosenborgs. Som RBK-sjef er det til å forstå. Som styreleder i Norsk Toppfotball er det direkte uklokt og ukollegialt.
GJØR SOM HAN VIL: Rosenborgs styreleder Ivar Koteng tar ingen andre hensyn enn Rosenborgs. Som RBK-sjef er det til å forstå. Som styreleder i Norsk Toppfotball er det direkte uklokt og ukollegialt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ETTER FEM OG en halv måned med en vikar som loset hjem gruppespillet i Europa League og enda en dobbel, en rekke negative tilbakemeldinger fra trenere som ikke vil trene Rosenborg, til og med fra Sarpsborg-trener Geir Bakke, tyder alt på at Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland tar over det som er blitt den norske fotballens uriaspost på Lerkendal.

Det er ingen dårlig ansettelse.

Det er bare ikke den ansettelsen Rosenborgs trofaste hadde ventet.

Det er heller ikke den ansettelsen Rosenborg hadde ventet.

HADDE DU NEVNT Horneland/Emberland på pressekonferansen Rosenborg holdt da Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun ble sparket 19. juli er jeg rimelig sikker på at Ivar Koteng ville himlet med øynene. Ikke fordi Horneland/Emberland ikke er gode fagfolk, det er ikke det dette handler om.

Utelukkende fordi Rosenborgs utgangspunkt var å sikte veldig mye høyere.

DET GJORDE DE også, og feilet stygt. Ikke bare på navn fordi det faktisk er blitt sånn at det er mange trenere der ute som av ulike årsaker faktisk ikke ønsker å være trener i Norges største og beste fotballklubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer