Ivar Morten Normark: - Lærerikt

Trener Ivar Morten Normark sier Riise-saken har vært lærerik, men hevder fortsatt at han ikke har sextrakassert Berit Riise.

ÅLESUND (Dagbladet):

- Jeg har tenkt mye på hva som kan ligge til grunn for hennes sterke utspill, sier

Suksesstrener Ivar Morten Normark i Aalesund FK til Dagbladet. I går fikk han en strøm av hilsener fra Fotball-Norge. De kom i form av SMS, blomster, vin og personlige telefoner.

Sterkt lys

- Saken har lært oss at søkelyset er sterkt når man kommer opp i Tippeligaen. Hele organisasjonen AaFK er blitt satt til veggs og har fått testet seg skikkelig. Jeg synes vi har bestått prøven godt, sa Normark før han tok tidlig kveld i går.

Vennskap

- Vi har lært oss at vi må kjenne vårt publikum og at det kan koste dyrt å feilvurdere vennskap med enkeltpersoner i det daglige kjøret som følger med, sier Normark.

- Jeg har i hele dag forsøkt å legge ballen død. Ingen i AaFK har det minste imot at Bjørn Helge Riise blir Cardiff-spiller, sier Normark som selv anser ser ferdig med saken og ikke vil forfølge utspillet om sextrakassering rettslig.

I SØKELYSET: Ivar Morten Normark trakk seg tidlig tilbake i går kveld etter ett hektisk døgn. Men først etter en tur på puben med Øyvind Frøland, leder for semiproffutvalget.