Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ivers er veldig glad!

Steffen Iversen er svært lykkelig for å fortsette i Vålerenga.

(Dagbladet.no): Steffen Iversen har avsluttet spekulasjonene omkring fotballframtida si med å signere en ettårskontrakt med Vålerenga.

- Dette gikk sånn vi drømte om. Jeg tror han bestemte seg for en uke siden for å fortsette i Vålerenga, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til Dagbladet.no

- Dette er bare gøy!

Det er ingen hemmelighet at Iversen blir Vålerengas best betalte spiller, men han når ikke opp til lønnsadelen i Norge.

- Han blir vår best betalte spiller, men det er han verdt. Han skal spille svært dårlig for å komme under en million kroner, mens han skal spille svært bra for å komme over to.

- Det betyr at han kommer langt bak Martin Andresen og Bengt Sæternes i Brann, for eksempel, slår Kjetil Siem fast.

Best for karrieren

Steffen Iversen har vært hovedpersonen i mange overgangsrykter denne vinteren. Og bestemmelsen om å fortsette i Vålerenga, satt langt inne.

- Han har tenkt mye fram og tilbake; hva som er best for karrieren. Derfor er det veldig gledelig at han nå har bestemt seg for å satse ett år til med Vålerenga, sier Siem.

Og viktigst av alt:

- Han gleder seg veldig!

Stolt Rekdal

- Dette er vi meget, meget godt fornøyd med. Stolte, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.no.

Vålerengas trener mener Steffens signatur er et kvalitetsstempel for klubben.

- Det er et kvalitetsbevis på at vi har et lag og en struktur og en klubb som er oppe og står. Vi har stor kvalitet i alle ledd, og har tatt sjumilssteg det siste året, slår Rekdal fast.

For ett år og tre måneder siden holdt nemlig Vålerenga på å rykke ned fra Tippeligaen. Fjorårssesongen ble derimot en eneste lang opptur med sølv i Tippeligaen og overbevisende spill i Royal League.

Det gjør også at klubben kan tiltrekke seg en av Norges beste spillere som er i sin beste alder.

- Steffen velger oss fordi han vet han vil prestere, han vet han får vist seg fram i internasjonale kamper. Og da kan han få den siste kontrakten ute etter 2005-sesongen i Norge, forklarer Rekdal.

Som ikke bare er glad for å beholde fotballspilleren Ivers.

- Han er en gladgutt og sprudler av humør. En bidragsyter, sier Rekdal.

- Ferdig med det offensive

Tidligere denne vinteren har Vålerenga signert Stefan Ishizaki og Christian Grindheim. Nå er den siste offensive brikken på plass i Vålerenga anno 2005.

- Vi er ferdige med det offensive. Tapet av Jalland er allerede godt dekket inn, men vi mangler fortsatt en fullgod erstatter for Erik Hagen. Det jobber vi med, forteller Rekdal.

Som forteller videre hva som skal til for at Vålerenga skal kjempe om gullet høsten 2005.

- Det som er godt nok høsten 2004 er ikke nødvendigvis godt nok våren 2005 eller høsten 2005. Vi jobber døgnet rundt med å bli bedre.

Og selv om Vålerenga-ledelsen er i fyr og flamme over å begolde Steffen Iversen også neste sesong, tar ingen av i Oslo-klubben.

- Vi setter oss ikke ned og røyker sigar. Ennå.

OPPTUREN FORTSETTER: Steffen Iversen vil være med å kjempe om Tippeliga-gullet i 2005.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media