Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ivers og Hagen ute av troppen

Åge Hareide har fått to forfall, og kan få enda ett.

(Dagbladet.no:) I slutten av måneden skal fotballandslaget spille treningskamper mot Kuwait, Bahrain og Jordan. Denne gangen er det i hovedsak de hjemlige spillerne som skal få prøve seg.

Steffen Iversen, som i går kveld skrev under på en ny kontrakt med Vålerenga, har nå trukket seg fra troppen.

- Han er ikke i god nok stand til å spille kamper, og blir hjemme for å trene med Vålerenga i stedet, sier landslagssjef Åge Hareide til Dagbladet.no.

Heller ikke Erik Hagen blir med på turen. Hagen er ny i Zenit St. Petersburg og har nok å konsentrere seg om der. Troppen ble tatt ut før midtstopperen dro til Russland.

Morten Gamst Pedersen er tatt ut til kampene, siden han ikke har fått noe særlig spilletid i Blackburn. Det kan likevel hende at også han trekker seg fra troppen. Gamsten skal møte klubbledelsen for å prate om framtida si.

- Vi får beskjed om Gamst Pedersen i løpet av uka, sier Hareide.

Den norske troppen inneholder tre debutanter, keeper Knut Borch og Lars Iver Strand (begge fra Tromsø) og Ham-Kams Jarl André Storbæk. Hareide sier at alle spillerne kommer til å bli matchet i løpet av kampene i Midtøsten.

UTE: Erik Hagen og Steffen Iversen blir begge hjemme, i henholdsvis St. Petersburg og Oslo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media